Kokosiniai sausainiai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 400 g
cukrus 100 g
kiausiniai 1 vnt.
Grietine 2 valg. šaukšt.
rūgščios uogienės 0.5 stikl.
kokoso drožlės 150 g
Kiausiniu baltymai 5 vnt.
Paruošimas:
Pagaminkite tešlą pagal 6 pamoką. Iškočiokite, sudėkite į paruoštą skardą, aptepkite uogiene ir kepkite kol iškeps. Kokoso drožles sumaišyti su išplaktais baltymais, uždėti ant iškeptos tešlos ir kepti kol pagels kokoso viršus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.