Bandelės su obuoliais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 375 g
miltai 500 g
druska 2 arbat. šaukštel.
šaltas vanduo 250 ml
obuolys 2 vnt.
cukrus 6 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Pagaminkite sluoksniuotą tešlą (4 pamoka). Obuolį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstę cukrumi išmaišykite. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite pailgais stačiakampiais. Vieną stačiakampio pusę keletą kartų įpjaukite (kaip matosi nuotraukoje). Ant nesupjaustytos pusės dėkite obuolius, perlenkite tešlą ir užspauskite kraštus. Kepkite kol gražiai paruduos. Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.