Užkandis su pomidorais ir špinatais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 180 g
miltai 250 g
šaltas vanduo 125 ml
druska 1 arbat. šaukštel.
pomidoras 2 vnt.
špinatai 1 sauja
fermentinis sūris 100 g
Paruošimas:
Pasigaminkite sluoksniuotą tešlą (4 pamoka). Susipjaustykite pomidorus griežinėliais, susmulkinkite špinatus ir sutarkuokite fermentinį sūrį. Tešlą iškočiokite supjaustykite mažais kvadratėliais (maždaug tokio dydžio kaip pomidoro griežinėliai). Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite po griežinėlį pomidoro, užbarstykite špinatų ir sūriu. Kepkite. Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.