Šokoladiniai pyragėliau
Ingredientai:
Grietinė 2 valg. šaukšt.
Margarinas Vilnius 50 g
Kiaušiniai 5 vnt.
Cukrus 125 g
Miltai 125 g
Citrina 1 vnt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Juodas šokoladas 200 g
Maskarponės sūris 100 g
Baltas šokoladas 200 g
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Paruošimas:
Pagaminkite biskvito tešlą pagal biskvito tešlos pamoką, tik įdėkite juodojo šokolado. Pertepimui ištirpinkite margariną ir baltą šokoladą, tada sudėkite maskarponės sūrį. Perpjaukite atvėsusį biskvitą ir pertepkite kremu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.