Plikyti pyragėliai su daržovių ir lydyto sūrio įdaru
Ingredientai:
Margarinas Vilnius 100 g
Kiaušiniai 4 vnt.
Miltai 150 g
Druska 0.5 arbat. šaukštel.
Pienas 125 ml
Vanduo 125 ml
Morka 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Pievagrybiai 5 vnt.
Paprika 0.5 vnt.
Lydytas kumpio skonio sūrelis 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Pagaminkite plikytus pyragėlius pagal plikytos tešlos receptą, tik nedėkite cukraus. Įdarui supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas ir pakepinkite. Įdėkite pjaustytus pievagrybius ir paprikas, prieskonius ir dar truputi pakepinkite. Į mišinį įdėkite kumpio skonio lydyto sūrelio ir išmaišykite. Užpildykite pyragėlius įdaru.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.