Plikyti pyragėliai su daržovių ir lydyto sūrio įdaru
Ingredientai:
Margarinas Vilnius 100 g
Kiaušiniai 4 vnt.
Miltai 150 g
Druska 0.5 arbat. šaukštel.
Pienas 125 ml
Vanduo 125 ml
Morka 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Pievagrybiai 5 vnt.
Paprika 0.5 vnt.
Lydytas kumpio skonio sūrelis 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Pagaminkite plikytus pyragėlius pagal plikytos tešlos receptą, tik nedėkite cukraus. Įdarui supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas ir pakepinkite. Įdėkite pjaustytus pievagrybius ir paprikas, prieskonius ir dar truputi pakepinkite. Į mišinį įdėkite kumpio skonio lydyto sūrelio ir išmaišykite. Užpildykite pyragėlius įdaru.
PANAŠŪS RECEPTAI