Meškiai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltų 400 g
Cukrus 100 g
Druska 0.5 arbat. šaukštel.
Kiaušinis 1 vnt.
Grietine 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
1. Miltus sumaišyti su cukrum ir druska. 2. iš šaldytuvo išimti margariną ir gabaliukais supjaustyti ant margarine milti miltų mišinį. 3. Kapoti vienu ar dviem peiliais kol margarino gabaliukai apsivels miltais. 4. Į miltų kauburėlį padaryti duobutę ir įmušti kiaušinį, sudėti grietinę. 5. Maišyti miltais semdami miltais nuo kauburėlio kraštų iki centro. 6. Masę rankomis suminkyti į vienalytę masę. 7. Suspauskite tešlą į gniužulą, dėti į plastaminį maišą ir bent pusvalandį dėtį į šaldytuvą. 8. Plonai iškočioti išspausti norimos formos sausainius, apibarstyti cukrumi. 9. Kepti 180 laips. apie 10 - 15 min. 10. Atvėsinti ant grotelių.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.