Keksas su braškėmis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Braškės 2 stikl.
Cukrus 1.5 stikl.
Kiaušiniai 4 vnt.
Kepimo milteliai 1 pakelis
Miltai 400 g
Paruošimas:
Baltymus atskirkite nuo trynių. Ištirpinkite margariną. Trynius ištrinkite su cukrumi ir sumaišykite su atvėsusiu ištirpintu margarinu. Suberkite kepimo miltelius ir persijotus miltus. Išmaišykite. Baltymus suplakite iki putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Braškes sutrinkite trintuvu. Supilkite braškių tyrę į tešlą ir išmaišykite. Formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą, kepkite apie 50 min , 200 C orkaitėje. Iškepusį keksą galima apibarstyti cukraus pudra.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.