Maskarponės sūrio tortas
Autorius: Justinukas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Selga sausainiu tinka ir kakaviniai 270 g
Želatinos 5 valg. šaukšt.
Vandens 10 valg. šaukšt.
Maskarponės 500 g
Riebios grietinėlės 450 g
Cukraus 150 g
Citrinos žievelė 1 pagal skonį
Citrinos sultys 0,5 pagal skonį
Paruošimas:
Gaminimas : Pagrindui sausainius susmulkinti virtuviniu kombainu , margarina ištirpinti, atvėsinti ir supilti į sausainių trupinius, viska išmaišyti ir formuoti pagrindą. Kepti 180 laipsnių 10min. Palikti atvėsti. Kremas: Želatina užpilti vandeniu ir palikti. Maskarponę, grietinėlę,cukrų,citrinos žievele ir sultis išplakti iki vientisos masės , supilti želatina išmaišyti. Kremą sudėti ant pagrindo dėti į šaldytuvą nakčiai. Puošti galima įvairiai .
Recepto istorija:
Šis tortukas labai skanus ir greitas , galima įvairiais būdais patiekti papuošiant pagal savo norus .
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.