Vaisinis Annos tortas
Autorius: Arūnė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 7 valg. šaukšt.
Cukrus 7 valg. šaukšt.
Miltai 7 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 3-4 vnt.
Vanilinis cukrus 2 arbat. šaukštel.
Grietinėlė 1 ind.
Grietinėlės standintojas 1 pakelis
Vanilinis cukrus 1 pakelis
Paruošimas:
Margariną ištirpinti ir išplakti su cukrumi, tada sudėti kiaušinius ir vėl plakti. Kepimo miltelius sumaišyti su miltais, dėti i tešla ir viską gerai išplakti. Ištepti forma margarinu ir truputi pabarstyti džiuvėsėliais, kad iškepusį būtų lengviau išimti. Orkaitę prieš kepant įkaitinkite 180-200 laipsniu. Pyragą kepkite 12-15 min. po to iškarto išimkite iš orkaitės. Kremas: Grietinėlę išplakite su vaniliniu cukrumi (aš truputi įdedu citrinos rūgšties, kad gaiviau būtų). Kai pyragas ataušta dedu kremą ir papuošiu vaisiais (šaldytais ar konservuotais).
Recepto istorija:
Ypatingas tuo, kad atkeliavo iš kito miesto artimo žmogaus ir jis greitai pagaminimas, neužima daug laiko ir visų mėgstamas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.