Vaisinis Annos tortas
Autorius: Arūnė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 7 valg. šaukšt.
Cukrus 7 valg. šaukšt.
Miltai 7 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 3-4 vnt.
Vanilinis cukrus 2 arbat. šaukštel.
Grietinėlė 1 ind.
Grietinėlės standintojas 1 pakelis
Vanilinis cukrus 1 pakelis
Paruošimas:
Margariną ištirpinti ir išplakti su cukrumi, tada sudėti kiaušinius ir vėl plakti. Kepimo miltelius sumaišyti su miltais, dėti i tešla ir viską gerai išplakti. Ištepti forma margarinu ir truputi pabarstyti džiuvėsėliais, kad iškepusį būtų lengviau išimti. Orkaitę prieš kepant įkaitinkite 180-200 laipsniu. Pyragą kepkite 12-15 min. po to iškarto išimkite iš orkaitės. Kremas: Grietinėlę išplakite su vaniliniu cukrumi (aš truputi įdedu citrinos rūgšties, kad gaiviau būtų). Kai pyragas ataušta dedu kremą ir papuošiu vaisiais (šaldytais ar konservuotais).
Recepto istorija:
Ypatingas tuo, kad atkeliavo iš kito miesto artimo žmogaus ir jis greitai pagaminimas, neužima daug laiko ir visų mėgstamas.
PANAŠŪS RECEPTAI