Šakočio skanėstas su baltu šokoladu
Ingredientai:
sulaužyto baltojo šokolado 300 g
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
30 proc. riebumo grietinėlės 60 ml
sutrupinto šakočio 150-200 g
kokosų drožlių 2 v.š
džiovintų spanguolių 100 g
pakepintų migdolų drožlių 50 g
Paruošimas:
Šakotį sutrupiname gabaliukais. Spanguoles perpjaunam pusiau. Sumaišome šakočio trupinius su spanguolėmis, migdolų bei kokosų drožlėmis.

Šokoladą ištirpiname garų vonelėje, nenukėlus pridedame margarino ir grietinėlės. Maišome, kol margarinas ištirpsta ir viskas susimaišo. Suberiame šakotį sumaišytą su kitais priedais. Viską išmaišome ir dedame į pasiruoštą formą išklota maistine plėvele. Tolygiai paskirstome, išlyginame lengvai delnais paslegiant ir atvėsus laikome šaldytuve per naktį.Kitą dieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.