Džiovintų vaisių pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
cukraus 200 g
kiaušinių 4 vnt
kepimo miltelių 0,5 a.š
citrinos sulčių
miltų 2 stikl.
įvairių džiovintų vaisių 1200 g
migdolų 100 g
citrinos žievelių
brendžio
cinamono
Paruošimas:
Susmulkinkite džiovintus vaisius, migdolus ir užpilkite brendžiu. Palikite per naktį. Minkštą margariną išplakite su cukrumi. Vis plakant po viena įmuškite kiaušinius, supilkite citrinos sultis, žieveles, suberkite cinamoną ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Visą šią masę užpilkite ant smulkintų džiovintų vaisių ir gerai išmaišykite. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Tešlą supilkite į paruoštas formą ir kepkite 2 valandas 140 laipsnių orkaitėje. Iš šios normos gavosi du pyragai.
PANAŠŪS RECEPTAI