Vaisių tortas su šokoladu
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
kiaušinių 5 vnt
cukraus 125 g
miltų 125 g
citrinos 1 vnt
kepimo miltelių 1 a.š
druskos 1 a.š
grietinėlės plakimui 400 ml
citrinos sulčių 2 v.š
bananų 2 vnt
braškių 10 vnt
konservuotų persikų 1 ind
pieniško šokolado 2 vnt
Paruošimas:
Pagal pateiktą pamoką http://goo.gl/qc21gI iškepkite biskvitą, gautus biskvito lakštus padalinkite į tris dalis.
Išplakite grietinėlę, įspauskite citrinos sulčių, plakite tol, kol gausis sodriai tirštas kremas. Sluoksniuokite biskvitą: tepkite kremą, dėliokite vaisius. Viską susluoksniavę, išlydykite dvi plyteles šokolado ir aptepkite paviršių ir šonus. Papuoškite braškėmis ir likusiu kremu. Dėkite į šaldytuvą porai valandų. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.