Vaisių tortas su šokoladu
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
kiaušinių 5 vnt
cukraus 125 g
miltų 125 g
citrinos 1 vnt
kepimo miltelių 1 a.š
druskos 1 a.š
grietinėlės plakimui 400 ml
citrinos sulčių 2 v.š
bananų 2 vnt
braškių 10 vnt
konservuotų persikų 1 ind
pieniško šokolado 2 vnt
Paruošimas:
Pagal pateiktą pamoką http://goo.gl/qc21gI iškepkite biskvitą, gautus biskvito lakštus padalinkite į tris dalis.
Išplakite grietinėlę, įspauskite citrinos sulčių, plakite tol, kol gausis sodriai tirštas kremas. Sluoksniuokite biskvitą: tepkite kremą, dėliokite vaisius. Viską susluoksniavę, išlydykite dvi plyteles šokolado ir aptepkite paviršių ir šonus. Papuoškite braškėmis ir likusiu kremu. Dėkite į šaldytuvą porai valandų. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI