Kalėdinis varškės pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
cukraus 200 ml
kiaušinių 3 vnt
miltų 240 ml
varškės 400 g
vanilinio cukraus 2 a.š
cinamono 1 a.š
Paruošimas:
Pagaminkite trupininę tešlą: margariną sutarkuokite ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais. Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius. Paruoškite įdarą: varškę gerai išmaišykite su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais. Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, tada per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 1 valandą. Iškepus pabarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.