Plikyti pyragėliai su plikytu kremu
Ingredientai:
pieno 150 ml
cukraus 50 g
kiaušinio 4 vnt
miltų 165 g
margarino VILNIUS kepiniams 115 g
vanilinio cukraus
pieno 190 ml
Paruošimas:
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų ir miltus gerai sumaišyti, pamažu pilti pieną ir maišyti iki vientisos masės. Kaitinti ant silpnos ugnies kol sutirštės vis pamaišant. Įmaišyti margariną ir palikti atvėsti.

Pyragėlių gaminimas:
Pieną kaitinti su margarinu ir trupučiu druskos bei cukraus. Kai pienas užverda įmaišyti miltus kol susidaro vientisas masės rutuliukas. Truputį pravėsus po vieną įplakti mikseriu kiaušinius. Tuomet masę perkelti į konditerinį švirkštą ir formuoti kauburėlius, kuriuos reikia kepti 200 °C apie 10-12min. Atvėsinus įdaryti plikytu kremu ir aplaistyti lydytu šokoladu.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.