Imbieriniai sausainiai
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kiaušinio 1 vnt
medaus 4 a.š
cukraus 180 g
miltų 300 g
sodos 1 a.š
obuolių acto 1 a.š
cinamono 1 žiups
imbiero 1 žiups
Paruošimas:
Pakaitiname
margariną, medų, cukrų ir visus prieskonius. Pilame nugesintą sodą su obuolių actu, masė gerokai suputos. Atvėsiname.
Įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome.
Persijojame miltus ir nuolat maišant suberiame į turimą mišinį. Tešlą paliekame šaldytuve valandai.
Atvėsintą tešlą iškočiojame ant miltais pabarstyto stalo, įspaudžiame norimos formos sausainius.
Sausainius kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje, kol gražiai parus.
PANAŠŪS RECEPTAI