Imbieriniai sausainiai
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kiaušinio 1 vnt
medaus 4 a.š
cukraus 180 g
miltų 300 g
sodos 1 a.š
obuolių acto 1 a.š
cinamono 1 žiups
imbiero 1 žiups
Paruošimas:
Pakaitiname
margariną, medų, cukrų ir visus prieskonius. Pilame nugesintą sodą su obuolių actu, masė gerokai suputos. Atvėsiname.
Įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome.
Persijojame miltus ir nuolat maišant suberiame į turimą mišinį. Tešlą paliekame šaldytuve valandai.
Atvėsintą tešlą iškočiojame ant miltais pabarstyto stalo, įspaudžiame norimos formos sausainius.
Sausainius kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje, kol gražiai parus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.