Keksiukai Eglutės
Ingredientai:
miltų 450 g
cukraus 80 g
margarino VILNIUS kepiniams 2 v. š.
kiaušinių 4 vnt
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
cukraus pusė stikl
maistinių dažų
Paruošimas:
Keksiukų tešlai:

Margariną ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus. Viską gerai išminkykite. Tešlą dėkite į keksiukų formą ir kepkite apie 15 min 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsinkite. 

Viską sumaišykite ir kepkite vaflius. Juos vyniokite kaip ledų kaušelius ir dar karštus nupjaukite (kaip parodyta nuotraukoje). Vieno kiaušinio baltymą išplakite su 50 g cukraus iki standumo. Kito kiaušinio baltymą išplakti su likusiu cukrumi ir maistiniais dažais.

Keksiukų puošimas:
Atvėsintų keksiukų paviršių padengti baltu kremu su konditeriniu švirkštu arba peiliu. Tada dėti nupjautą vafliuką ant keksiuko ir su konditeriniu švirkštu žaliu kremų jį padengti spygliukais.

 

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.