Šventinis vaisių tortas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
cukraus 125 g
miltų 125 g
kepimo miltelių 1 a.š
kiaušinių 5 vnt
druskos 1 žiups
citrinos 1 vnt
plakamos grietinėlės 800 ml
Įvairių vaisių:mandarinų, vynuogių, apelsinų
Pakelio želės
Paruošimas:
Išsikepkite biskvitą pagal šį receptą http://goo.gl/qc21gI. Perpjaukite į tris lygias dalis.
Į grietinėlę įspauskite pusės citrinos sultis, išplakite. Supjaustykite vaisius ir pasiruoškite želė. Biskvito lakštus pertepkite grietinėle ir sudėkite vaisius, taip tortą sluoksniuokite iki pat viršaus.Su likusia grietinėle aptepkite šonus ir paviršių, ir papuoškite pjaustytais vaisiais.
Palikite sustingti šaldytuve porą valandų.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.