Purus varškės apkepas
Autorius: Nina
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams arbat. šaukštel.
Varškė 250 g
Kiaušiniai 6 vnt.
Cukrus 150 g
Vanilinis cukrus 2 arbat. šaukštel.
Tarkuota citrinos žievelė 1 vnt.
Cukraus pudra 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Trynius išplakite su 100 g cukraus ir citrinos žievele. Sudėkite varškę. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Bebaigdami plakti baltymus, supilkite likusį paprastą ir vanilinį cukrų. Atsargiai įmaišykite putas į varškės masę. Supilkite masę į margarinu VILNIUS išteptą kepimo formą ir kepkite 25-30 minutes. Paberkite cukraus pudra.
Recepto istorija:
Šis kepinys ypatingas tuo, kad jis greitai ir lengvai paruošiamas, lengvas ir skanus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.