Prieskoniniai meduoliai
Ingredientai:
margarino Vilnius kepiniams 110 g
cukraus 110 g miltų 500 g prieskonių meduoliams 3,5 a.š didelio kiaušinio 1 vnt skysto medaus 150 g
Paruošimas:
Ištirpinti medų, margariną ir cukrų maišant. Leisti masei užvirti, kol viskas ištirps. Nukelti nuo ugnies ir atvėsinti. Dideliame dubenyje išsijoti miltus su kepimo milteliais, prieskoniais ir druska. Miltų viduryje suformuoti nedidelę duobę, į ją įmušti kiaušinį, supilti paruoštą sirupą ir suminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą maždaug dviems valandoms. Įkaitinti orkaitę iki 175 C temperatūros. Tešlą padalinti į mažesnes dalis ir kiekvieną plonai iškočioti. Meduolius perkelti ant kepimo popieriaus ir kepti orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|