Plikyti pyragėliai su karameliniu įdaru
Ingredientai:
vandens 1 stikl
miltų 1 stikl
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušinių 4 vnt
cukraus 100 g
rududu 1 indelio
Paruošimas:
Pirmiausiai paruošiame tešlą. Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome margariną, suberiame cukrų ir išmaišome. Bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį.

Skardą išklojame sviestiniu popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepam 200 laipsnių temperatūroje apie 15- 20 min.
Iškepusius atvėsiname, įpjauname ir konditeriniu švirkštu įdarome su "Rududu", išmaišytu su 100 g margarino. Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.