Kalėdinė eglutė
Ingredientai:
kiaušinių 15 vnt
cukraus 600 g
margarino VILNIUS kepiniams 800 g
miltų 2 kg
grietinės 0,5 ml
sodos 1 a.š
vanilinio cukraus
cukraus 500 g
vandens 2 stikl
kakavos 1 pak
citrinos rūgšties 0,5 a.š
Paruošimas:

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir margarinu kol pasidarys puri mase. Į grietinę sudėti sodą ir rūgštį. Supilti į išsuktą masę vanilinį cukrų ,miltus taip pat grietinę su soda ir minkyti tešlą. Ją palaikyti 4-6 val šaltai, po to kočioti 1-1,5cm storio lakštus. Pjaustyti žvaigždeles ir kepti kol pagels.

Glajaus paruošimas: vandenį su cukrumi virti kol įlašinus lašą į šaltą vandenį sustings.Tada sudėti margariną, kakavą, pavirti ir klijuoti.
Skanaus! 

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.