Kalėdinė eglutė
Ingredientai:
kiaušinių 15 vnt
cukraus 600 g
margarino VILNIUS kepiniams 800 g
miltų 2 kg
grietinės 0,5 ml
sodos 1 a.š
vanilinio cukraus
cukraus 500 g
vandens 2 stikl
kakavos 1 pak
citrinos rūgšties 0,5 a.š
Paruošimas:

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir margarinu kol pasidarys puri mase. Į grietinę sudėti sodą ir rūgštį. Supilti į išsuktą masę vanilinį cukrų ,miltus taip pat grietinę su soda ir minkyti tešlą. Ją palaikyti 4-6 val šaltai, po to kočioti 1-1,5cm storio lakštus. Pjaustyti žvaigždeles ir kepti kol pagels.

Glajaus paruošimas: vandenį su cukrumi virti kol įlašinus lašą į šaltą vandenį sustings.Tada sudėti margariną, kakavą, pavirti ir klijuoti.
Skanaus! 

PANAŠŪS RECEPTAI