Gaivusis biskvitas su vysniomis
Autorius: ziuziu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Grietine 200 g
Kepmo milteliai 0,5 arbat. šaukštel.
Cukrus 200 g
Kiausiniai 2 vnt.
Miltai 5-6 valg. šaukšt.
Vysnios (gali buti ir kitos uogos) 500 g
Tortenguss (greitai stingstanti zele) 1 pakelis
Paruošimas:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, į gautą masę dedame kepimo miltelius nugesintus grietinėje, ištirpintą margariną VILNIUS, miltus. Viską gerai išmaišome. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių. Geriausiai biskvitą kepti biskvitui skirtoje formoje. Iškeptą atvėsiname, ant viršaus gražiai išdėliojame uogas ir užpilame paruoštą Tortenguss (jo paruosima rasite ant pakelio), Dr. Oetker firmos Tortenguss yra pirkti visose didžiosiose maisto prekių parduotuvėse.
Recepto istorija:
Šis kepinys yra ypatingas tuo, kad yra nepaprastai skanus ir gaivus! Į mano receptų knygelę atkeliavo prieš 15 metų! Ji kepė ir tebekepa mano močiutė, o dabar jau ir mama, ir visos drauges, labai mėgstu juo nustebinti savo šeimyną, o ypač patinka vaikams! Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.