Varškės spurgos
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0 g
Varškė (pusiau riebi) 500 arbat. šaukštel. Kvietiniai miltai 5 valg. šaukšt. Kiaušiniai 2-3 vnt. Cukrus 4 valg. šaukšt. Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel. Vanilinis cukrus žiups. Cukraus pudra 100 g Aliejus 1 l
Paruošimas:
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir dedame varškę, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir miltus. Tešla gerai išminkoma. Daromi maži kukuliai arba riestainiai. Verdama įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi. Skanaus.
Recepto istorija:
Šį receptą gavau iš draugės.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|