Meduoliai
Autorius: MIgle
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltai 500 g
Kakava 20 g
Medus 250 g
Cukrus 100 g
Druska žiups.
Prieskoniai 1 pak.
Paruošimas:
Medų, cukrų, druską, margariną VILNIUS kepiniams ir vandenį sušildyti ir sumaišyti. Mišiniui kiek atvėsus sudėti 350 g. miltų, kakavą, prieskonius. Užmaišyti tešlą ir leisti pastovėti 24 val. Vėliau iš tešlos iškočioti pusės centimetro storio lakštą, išspausti meduolius. Kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Skanaus!
Recepto istorija:
Nuostabiai tinka šventėms. Mano senelė darydavo tokius meduoliukus kaskart kai pas ją atvažiuodavome, todėl jie puikus vaikystės atsiminimas.
PANAŠŪS RECEPTAI