Medaus pyragaitis
Autorius: Daivucke
Ingredientai:
Kiaušiniai 3 vnt.
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Medus 4 valg. šaukšt.
Rudasis cukrus 200 g
Cinamonas 1 žiups.
Citrinos žievelė 1 žiups.
Miltai 200 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams ir medų ištirpinti ant silpnos ugnies ir išmaišyti. Sumaišyti su cukrumi. Masei atvėsus po vieną įmušti ir išmaišyti kiaušinius. Įberkit cinamono, sutarkuotą citrinos žievelę ir druskos. Išmaišyti. Į tešlą supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti. Supilti į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 60-65 minutes, kol pagaliukas neaplips tešla. Viršų aptepti medumi ir apibarstyti smulkintais migdolais.
Recepto istorija:
Šeimos mėgiamiausias pyragas, kuriuo dalinuosi su Jumis. Tikiuosi juo mėgausis ir mano anūkai. Pamėginkite ir Jūs!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.