Medaus pyragaitis
Ingredientai:
Kiaušiniai 3 vnt.
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g Medus 4 valg. šaukšt. Rudasis cukrus 200 g Cinamonas 1 žiups. Citrinos žievelė 1 žiups. Miltai 200 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams ir medų ištirpinti ant silpnos ugnies ir išmaišyti. Sumaišyti su cukrumi. Masei atvėsus po vieną įmušti ir išmaišyti kiaušinius. Įberkit cinamono, sutarkuotą citrinos žievelę ir druskos. Išmaišyti. Į tešlą supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti. Supilti į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 60-65 minutes, kol pagaliukas neaplips tešla. Viršų aptepti medumi ir apibarstyti smulkintais migdolais.
Recepto istorija:
Šeimos mėgiamiausias pyragas, kuriuo dalinuosi su Jumis. Tikiuosi juo mėgausis ir mano anūkai. Pamėginkite ir Jūs!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|