Sluoksniuotas obuolių pyragas
Autorius: Inesiukas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Obuoliai 5 vnt.
Grietinė 1 valg. šaukšt.
Miltai 1 stikl.
Cukrus 1 stikl.
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, margarino VILNIUS kepiniams užminkome tešlą. Jei reikia, įpilame vandens. Iš tešlos iškočiojame keturis plonus lakštus. Obuolius supjaustome plonais griežinėliais. Į margarinu išteptą skardą dedame tešlos lakštą, ant jo trečdalį obuolių ir cukraus, pabarstome cinamonu ir uždengiame kitu tešlos lakštu. Sluoksniuojame visus lakštus. Pyrago viršų apibarstome cukrumi ir kepame apie 1 valandą.
Recepto istorija:
Receptas išmoktas iš mamos. Skanus su ledais. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.