Grybukai
Autorius: jurgita
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250gr g
Vanilinis cukrus 1 pakelis
Cukrus 200 g
Kiaušiniai 4 g
Miltai 250 g
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Margariną išlydome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Margariną,cukrų,kiaušinius,vanilinį cukrų išplakame šluotele, po truputį beriame miltus ir maišome. Gaunasi tešla, iš josos kepame grybukus,specialioje keptuvėje.
Recepto istorija:
Receptą gavau is močiutės,nes ji kepdavo vestuvėms įvairius skanėstus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.