Vafliai su migdolais
Autorius: Jolanta_jole
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Apelsinų žievelės 1 arbat. šaukštel.
Citrinų žievelės 1 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 4 vnt.
Miltai 250 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Medus 150 g
Migdolai (pjaustyti) 100 g
Pieniškas glajus 100 g
Paruošimas:
Margariną išsukti iki purios masės. Suberti aromatines medžiagas, įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir sudėti į kiaušinių ir margarino masę. Suberti prieskonius bei sudėti medų ir užminkyti vientisą tešlą. Įmaišyti pusę migdolų plokštelių. Vaflius kepti vaflinėje. Glajų ištirpinti karšto vandens vonelėje, juo aptepti meduolinius vaflius ir pabarstyti likusiais migdolais. Skanaus!
Recepto istorija:
Hmm, labai skanūs vafliai atkeliavę iš vaikystės ir senelės namų.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.