Varškės apkepas
Autorius: Neringalė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 300 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Varškė 300 g
Cukrus 200 g
Kvietiniai miltai 3 stikl.
Razinos 200 g
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Soda 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams, varškę ir cukrų išsukite, sudėkite kiaušinių trynius. Sumaišykite ir suberkite miltus, vanilinį cukrų, razinas, supilkite vandenyje ištirpintą sodą. Galiausiai sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus. Viską gerai sumaišykite, dėkite į margarinu išteptą bei džiuvėsėliais pabarstytą skardą ir kepkite. Skanaus.
Recepto istorija:
Puikus mano senelės receptas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.