Pyragėliai su mėsa
Autorius: Sandrela
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 2 valg. šaukšt.
Miltai 1.5 stikl.
Druska žiups.
Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Iš miltų, Vilniaus margarino kepiniams, vandens ir druskos užminkyti tešlą, atšaldyti, paskui iškočioti ir stiklinėle išspausti apvalius skridinėlius.Ant vidurio uždėti paruoštą mėsos masę, suvynioti, aptepti kiaušiniu ir kepti orkaitėje. Mėsos masei smulkiai supjaustytus svogūnus paspirginti svieste, sudėti virtą maltą mėsą ir dar paspirginti.Tada pridėti vieną šaukštą pyrago džiuvėsėlių, pipirų, druskos, sultinio, kiaušinio, gerai išmaišyti ir tepti ant paruoštų skidinėlių.
Recepto istorija:
Puikus skanumėlis vaikams ir suaugusiems. Šį receptą davė man mano senelė.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.