Medaus keksas
Autorius: Juga
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 125 g
Cukrus 125 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 200 g
Medus 50 g
Pienas 30 ml
Smulkinti žemės riešutai 50 g
Paruošimas:
Inde sutriname margariną VILNIUS ir cukrų kartu, sudedame kiaušinius, riešutus ir gerai išmaišome. Lėtai maišydami sudedame likusius ingredientus ir išmaišome. Jei tešla vis dar per sausa, pilame dar lašelį pieno. Gautą masę pilame į kepimo formą ir kepame orkaitėje apie 30-35 minutes.
Recepto istorija:
Šį receptą gavau iš bendradarbės. Močiutės patarta naudoju kaip pagrindą tortui.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.