Bulviniai bynai
Autorius: Šarka
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Bulvės 1 kg
Kiaušiniai 3 vnt.
Svogunai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Paruošimas:
Bulves nuskutame ir sutarkuojame, pridedame smulkiai supjaustyto svogūno, kiaušinių, pasūdome ir viską išmaišome. Iš paruoštos masės kepame blynus. Kepimui galima vartoti margariną VILNIUS arba aliejų.
Recepto istorija:
Šiuos blynus išmokau gaminti, kepdama juos kartu su savo bobule.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.