Vyšnių keksas
Autorius: Vilija
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 100 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 200 g
Vyšnios (tikros, bet tinka ir uogienė) arbat. šaukštel.
Cukraus pudra 30 g
Paruošimas:
Kambario temperatūros margariną VILNIUS gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir išsukame. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Į bendrą tešlą supilame paruoštas be kauliukų vyšnias arba vyšnių uogienę. Kepame ir patiekiame su karšta vyšnių uogiene.
Recepto istorija:
Gaivus vasarinis pyragas. Pamenu, kaip vaikystėje būdavo gerą prisiuogauti vyšnių močiutės sode.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.