Bulvių apkepas su mėsa
Autorius: Mikkaa
Ingredientai:
Faršas 200 g
Bulvės 1 kg
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Pienas 50 ml
Druska pagal skonį
Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Bulves nuskusti, išvirti, iš jų sutrinti tyrę ir įmušti kiaušinį. Keptuvę ištepti margarinu VILNIUS, pabarstyti džiūvėsėliais. Pusę bulvių tyrės dėti į kepimo indą, išlyginti ant viršaus dėti maltos mėsos,sudėti likusią bulvių tyrę, apipilti grietine ir apibarstyti džiūvėsėliais. Kepti orkaitėje. Iškepus atvėsinti. SKANAUS!
Recepto istorija:
Tradicinė senelės vakarienė. Su kefyru tikras gardumėlis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.