Bulvių apkepas su mėsa
Ingredientai:
Faršas 200 g
Bulvės 1 kg Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g Pienas 50 ml Druska pagal skonį Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Bulves nuskusti, išvirti, iš jų sutrinti tyrę ir įmušti kiaušinį. Keptuvę ištepti margarinu VILNIUS, pabarstyti džiūvėsėliais. Pusę bulvių tyrės dėti į kepimo indą, išlyginti ant viršaus dėti maltos mėsos,sudėti likusią bulvių tyrę, apipilti grietine ir apibarstyti džiūvėsėliais. Kepti orkaitėje. Iškepus atvėsinti. SKANAUS!
Recepto istorija:
Tradicinė senelės vakarienė. Su kefyru tikras gardumėlis.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|