Baklažanų apkepas
Autorius: Virga
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 2 valg. šaukšt.
Baklažanai 3 vnt.
Sūris 2 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Pienas 150 ml
Druska ir prieskoniai pagal skonį
Paruošimas:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir palikti 30 min. pastovėti. Po to nusausinti ir iš abiejų pusių apkepti. Keptus baklažanus sudėti į skardą ir apibarstyti sutarkuotu sūriu. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu, mišiniu užpilti baklažanus, apšlakstyti ištirpintu margarinu VILNIUS ir kepti orkaitėje.
Recepto istorija:
Močiutės patiekalas darytas su cukinijom, mano improvizuotas su baklažanai. Skanu, vegetarišką. Išbandykite :)
PANAŠŪS RECEPTAI