Trupininis pyragas su uogiene
Autorius: Astulkinas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 400 g
Grietinė 250 g
Cukrus 1 stikl.
Kiaušiniai 5 vnt.
Miltai 800 g
Uogienė 300 g
Kepimo milteliai arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Viską gerai išmaišome, kad neliptų prie rankų ir atšaldome. Pusę tešlos iškočiojame, klojame į skardą. Ant tešlos tolygiai paskirstome uogienę. Ant viršaus sutrupiname arba sutarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 30 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!
Recepto istorija:
Kolegės receptas, nerealiai skanus. Šeimyna, draugai labai mėgsta.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.