Avižinių dribsnių pyragas
Autorius: Jolančiukas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 5 valg. šaukšt.
Avižiniai dribsniai 1 stikl.
Miltai 1 stikl.
Cukrus 1 stikl.
Kiaušiniai 4 vnt.
Razinos 50 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Grietinė 1 stikl.
Paruošimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti grietinę, ištirpdytą margariną VILNIUS ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus, razinas, kepimo miltelius bei avižinius dribsnius ir gerai išmaišyti. Kepimo formą iškloti pergamentiniu popieriumi, popierių ištepti margarinu, sukrėsti tešlą ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Recepto istorija:
Sveikas ir skanus pyragas. Skanaus visiems.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.