Sausainiai su alumi
Autorius: Gervė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 200 g
Alus 1 stikl.
Cukrus 50 g
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Sušaldytą margariną VILNIUS sutarkuokite, apibarstykite miltais ir kapokite peiliu, kol masė pasidarys nevientisa. Įpilkite alaus ir užminkykite nelabai tirštą tešlą. Vieną valandą palaikykite šaldytuve. Po to iškočiokite 3-4 mm storio lakštą, jį supjaustykite paprastai arba formelėmis, viršų apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu ir 15 minučių kepkite nelabai karštoje orkaitėje.
Recepto istorija:
Močiutės receptas, visus svečius intriguoju vien sausainiu pavadinimu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.