Sausainiai su alumi
Autorius: Gervė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 200 g
Alus 1 stikl.
Cukrus 50 g
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Sušaldytą margariną VILNIUS sutarkuokite, apibarstykite miltais ir kapokite peiliu, kol masė pasidarys nevientisa. Įpilkite alaus ir užminkykite nelabai tirštą tešlą. Vieną valandą palaikykite šaldytuve. Po to iškočiokite 3-4 mm storio lakštą, jį supjaustykite paprastai arba formelėmis, viršų apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu ir 15 minučių kepkite nelabai karštoje orkaitėje.
Recepto istorija:
Močiutės receptas, visus svečius intriguoju vien sausainiu pavadinimu.
PANAŠŪS RECEPTAI