Avižiniai sausainiai su bananais
Autorius: Alma
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Bananai 3 vnt.
Cukrus 1 stikl.
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 200 g
Soda 1 arbat. šaukštel.
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Išmaišyti cukrų ir margariną VILNIUS iki baltumo. Sudėti kiaušinius ir vanilę. Atskirame inde sumaišyti miltus ir sodą ir gautą mišinį sudėti į margariną su cukrumi bei išmaišyti. Tada sudėti sutrintus bananus, avižas. Formuoti sausainius ir kepti apie 10-15 minučių.
Recepto istorija:
Močiutės gamintų avižinių sausainukų patobulinimas pridėjus bananų. Mėgaukitės ;)
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.