Morkų keksas
Autorius: Margė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Miltai 500 g
Cukrus 250 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Morkos 400 g
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Karamelė 1 valg. šaukšt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Gvazdikėliai 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Į smulkiai sutarkuotas morkas suberiami sumaišyti su kepimo milteliais miltai, supilami su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, margarinas VILNIUS, prieskoniai ir karamelė. Viskas gerai išmaišoma, sukrečiami išplakti baltymai. Tešla supilama į margarinu išteptą formą ir kepama karštoje orkaitėje apie 1 val.
Recepto istorija:
Sveika ir skanu! Gero apetito!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.