Morkų keksas
Autorius: Margė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Miltai 500 g
Cukrus 250 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Morkos 400 g
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Karamelė 1 valg. šaukšt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Gvazdikėliai 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Į smulkiai sutarkuotas morkas suberiami sumaišyti su kepimo milteliais miltai, supilami su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, margarinas VILNIUS, prieskoniai ir karamelė. Viskas gerai išmaišoma, sukrečiami išplakti baltymai. Tešla supilama į margarinu išteptą formą ir kepama karštoje orkaitėje apie 1 val.
Recepto istorija:
Sveika ir skanu! Gero apetito!
PANAŠŪS RECEPTAI