Bandelės su obuoliais
Ingredientai:
Druska 1/2 arbat. šaukštel.
Mielės 50 g Pienas 0,5 l Kiaušinis 2 vnt. Margarinas VILNIUS kepiniams 100 arbat. šaukštel. Cukrus 200 g Miltai 300 g Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel. Obuoliai 3 vnt. Marcipanai 100 g Varškė 100 g
Paruošimas:
Dubenyje sutrupinkite mieles. Pilkite pieną ir maišykite, kol jos ištirps. Įmaišykite kiaušinį, varškę, margariną VILNIUS, cukrų, druską. Pusėje miltų išmaišykite kepimo miltelius, suberkite į tą patį dubenį. Po to minkykite iš miltų tešlą, kol tešla atkibs nuo dubens kraštų. Uždenkite tešlą audiniu ir palikite kilti 30 minučių. Sumaišykite maždaug obuolių gabaliukus su 1 valgomuoju šaukštu cukraus, cinamonu bei tarkuotais marcipanais. Kepkite rutuliukų forma apie 40 min. Aptepkite kiaušinių prieš baigiant kepti.
Recepto istorija:
Mano močiutės skanėstas, kuriuo lepindavo mane vasaromis. Šiek tiek mano patobulintas ;)
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|