Cukinijos užkepėlė
Autorius: Indrė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 300 g
Cukinija, nedidelė 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Sūris 100 g
Druska, prieskoniai pagal skonį
Paruošimas:
Išplakite minkštą margariną VILNIUS, įmuškite kiaušinius, supilti druską, miltų ir išminkykite tešlą. Iškočiokite lakštą, kurį įtieskite į margarinu išteptą kepimo skardą. Nulupkite cukiniją. Stambiai sutarkuokite. Svogūną susmulkinkite, įtarkuokite sūrio, išmaišykite. Kiaušinį atskirai išplakite šakute ir sumaišykite su cukinijos, svogūno ir sūrio mišiniu. Įberkite prieskonių ir išmaišyti. Tešlą subadykite šakute ir vieną apkepkite kokias 10 min. Išimkite, aptepkite daržovių mišiniu. Kepkite toje pačioje temperatūroje apie 35-40 minučių. Skanaus.
Recepto istorija:
Rudeninis, vegetariškas patiekalas. Ddžiugina šeimyną.
PANAŠŪS RECEPTAI