Varškės spurgos spurgytės
Autorius: Girdvilė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Varškė 3 pak.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 100 g
Soda 1 arbat. šaukštel.
Miltai 350 g
Cukraus pudra arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Varškę, kiaušinius, cukrų išplakame. Sudedame sodą, miltus, druską. Patepę rankas aliejumi, imame tešlą ir formuojame rutuliukus. Juos verdame riebaluose, išgriebę apvoliojame cukraus pudroje.
Recepto istorija:
Dar atsimenu iš vaikystės kaip senelė gamindavo. Dabar dėl figūros stengiuosi nepiktnaudžiauti šiuo gardėsiu, bet savo dukterėčiom gaminu su malonumu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.