Varškės spurgos spurgytės
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Varškė 3 pak. Kiaušiniai 4 vnt. Cukrus 100 g Soda 1 arbat. šaukštel. Miltai 350 g Cukraus pudra arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Varškę, kiaušinius, cukrų išplakame. Sudedame sodą, miltus, druską. Patepę rankas aliejumi, imame tešlą ir formuojame rutuliukus. Juos verdame riebaluose, išgriebę apvoliojame cukraus pudroje.
Recepto istorija:
Dar atsimenu iš vaikystės kaip senelė gamindavo. Dabar dėl figūros stengiuosi nepiktnaudžiauti šiuo gardėsiu, bet savo dukterėčiom gaminu su malonumu.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|