Šokoladinis keksas
Autorius: Donatela
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel.
Vanilinis cukrus 2 arbat. šaukštel.
Miltai 200 g
Pienas 200 ml
Kiaušiniai 2 vnt.
Kakava 80 g
Cukrus 200 g
Paruošimas:
Puode sumaišyti pieną su 1/2 cukraus ir kakavą. Kaitinti tol, kol pradės virti. Palikti atvėsti. Margariną VILNIUS kepiniams išmaišyti su likusiu cukrumi, vieną po kito įmuši kiaušinius, įpilti užvirinto pieno mišinį. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, tuomet sudėti mišinį ir išmaišyti. Tešlą sudėti į margarinu išteptą kepimo skardą. Kepti apie valandą. Iškepus aptepti ištirpintu šokoladu.
Recepto istorija:
Patiekalas, kuriuo stebinu draugus ir artimuosius. Paprastas, greitai ir nesudėtingai paruošiamas. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI