Sausainiai "Varškėtukai"
Autorius: Brri
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Vaniliniai sūreliai 2 vnt.
Citrinos žėlė 2 vnt.
Džiovinti vaisiai, riešutai 200 g
Paruošimas:
Džiovintus vaisius nuplaukite, nusunkite ir susmulkinkite. Citrinos žele ištirpdykite karštame vandenyje ir palikite pastovėti, kad atvėstų ir pradėtų stingti. Į didelį indą sudėkite sūrelius, sumaišykite su supjaustytais vaisiais, sudėkite stingstančią želę ir vėl viską gerai sumaišykite. Formeles patepkite plonu sluoksniu margarino VILNIUS kepiniams ir pridėkite sūrelio masės, išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldytuvą. Kai masė visai sustings, išimkite juos. Skanaus!
Recepto istorija:
Receptas "nužiūrėtas" iš močiutės, greitai paruošiamas ir skanus.
PANAŠŪS RECEPTAI