Sausainių, ledų ir uogų gardėsis
Autorius: Roberta
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 75 g
Sausainiai 200 g
Mėgiamų ledų pagal skonį
Mėgiamų uogų pagal skonį
Paruošimas:
Sausainius sutrupinti, sumaišyti su lydytų margarinu VILNIUS kepiniams, sudėti į kepimo formelę (-es) ir įkaitintoje iki 160 laipsnių orkaitėje kepti 10 min. Išimti, pagardinti ledų rutuliais, uogomis, papuošti ir ... mėgautis.
Recepto istorija:
Kai norisi kažko gardaus, tačiau laiko nėra daug, galima improvizuoti ir pasigaminti štai tokį skanėstą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.