Kalakutienos kepsniai, įdaryti grybais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Ploni kalakutienos mėsos pjausniai 8 vnt. Pipirai, druska pagal skonį Aliejus 5 valg. šaukšt. Miltai 3 valg. šaukšt. Pomidorų padažas 1 valg. šaukšt. Pievagrybiai 1 pak. Svogūnas 2 vnt. Česnakas 2 vnt.
Paruošimas:
Įdarui nuvalytus pievagrybius kepkite su margarinu VILNIUS kepiniams kol išgaruos skystis, įdėkite druskos, prieskonių. Mėsą pamuškite, pabarstykite pipirais, druska ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite įdaro, perlenkite pusiau, persmeikite mediniu smeigtuku, "pavoliokite" miltuose ir 5 min. kepkite aliejuje. Padažas: svogūną ir česnaką supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su margarinu VILNIUS, supilkite pomidorų padažą. Viską trumpam užvirinkite, pagardinkite pipirais, druska. Pilkite ant iškeptų kepsnių ir patiekite su bulvių koše ir mėgstama mišraine.
Recepto istorija:
Šis kepinys yra greitai pagaminamas, skanus ir sveikas patiekalas. Gaminu švenčių progomis, ankščiau taip gamindavo mano mama. Mano receptų knygoje šis patiekalas jau senai.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|