Kalakutienos kepsniai, įdaryti grybais
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Ploni kalakutienos mėsos pjausniai 8 vnt.
Pipirai, druska pagal skonį
Aliejus 5 valg. šaukšt.
Miltai 3 valg. šaukšt.
Pomidorų padažas 1 valg. šaukšt.
Pievagrybiai 1 pak.
Svogūnas 2 vnt.
Česnakas 2 vnt.
Paruošimas:
Įdarui nuvalytus pievagrybius kepkite su margarinu VILNIUS kepiniams kol išgaruos skystis, įdėkite druskos, prieskonių. Mėsą pamuškite, pabarstykite pipirais, druska ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite įdaro, perlenkite pusiau, persmeikite mediniu smeigtuku, "pavoliokite" miltuose ir 5 min. kepkite aliejuje. Padažas: svogūną ir česnaką supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su margarinu VILNIUS, supilkite pomidorų padažą. Viską trumpam užvirinkite, pagardinkite pipirais, druska. Pilkite ant iškeptų kepsnių ir patiekite su bulvių koše ir mėgstama mišraine.
Recepto istorija:
Šis kepinys yra greitai pagaminamas, skanus ir sveikas patiekalas. Gaminu švenčių progomis, ankščiau taip gamindavo mano mama. Mano receptų knygoje šis patiekalas jau senai.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Mikkaa
Autorius: Liubaška
Autorius: Almina
Autorius: agnytexxx
Autorius: rudens_kepiniai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.