Čičinsko kepsniai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Virtos bulvės 1 kg Miltai 2-4 valg. šaukšt. Faršas 1 kg Aliejus kepimui
Paruošimas:
Virtas bulves sumalkite mėsmale, įdėkite miltų, įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos. Faršą paruoškite atskirai (kaip kotletus). Iš sumaltos bulvių masės suminkykite ir iškočiokite nestorus paplotėlius ir ant jų dėkite paruoštą faršo įdarą. Susukite ir supjaustykite norimo ilgio gabalėliais, virkite aliejuje kol gražiai apskrus. Galima valgyti tiek šaltus tiek karštus, jei valgote karštus tinka grietinės ir margarino padažas.
Recepto istorija:
Čia senoviškas receptas,tik dabar pavadinimas pakeistas.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|