Sausainių-varškės tortas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Sausainiai 3 pakeliai Džiovinti vaisiai ar riešutai pagal skonį Varškes sūreliai 400 g
Paruošimas:
Varškės sūrelius (skaniausia "Plombyro" skonio), margariną VILNIUS kepiniams ir džiovintus vaisius sumaišome. Formos apačią klojame sausainiais, padengiame juos varškės mišiniu. Vėl dengiame sausainiais ir vėl užklojame varškės mišiniu. Palaukiame kol gerai "sumirks" (patartina lengvai paslėgti) šaldytuve. Skanaus!
Recepto istorija:
Šį receptą nusižiūrėjau iš mamos receptų sąsiuvinio ir pati patobulinau.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|