Riešutiniai sausainiai
Autorius: Ali
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Žemės riešutai 200 g
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 300 g
Medus 4 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Dalį margarino VILNIUS kepiniams išsukti, įmušti kiaušinį, miltus, cukrų, išmaišyti. Padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Tuo metu užvirinti medų su margarinu ir susmulkintais riešutais. Tešlą iškočioti į skardą, išteptą margarinu ir ant viršaus užtepti riešutus. Kepti apie 40 min. Iškepusius supjaustyti.
Recepto istorija:
Skanus patiekalas, lengvai paruošiamas. Visada nustebina svečius.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.